Estás utilizando un navegador desactualizado. Puede que no muestre este u otros sitios web correctamente Deberías actualizar o utilizar un navegador alternativo.
TOMY Quick Money Comeback 2010 - ONLY ONE IS A ORIGINAL !
15.11.2010 Katka and Katka - fuck nearby National Theatre
TOMY rychlý prachy Comeback 2010
15.11.2010 Katka a Katka - zářez u NárodnÃho divadla
Hi people. I hid for a time, but now I'm back with another movie loaded. I take a camera, picked some money and went to the city center to the National Theatre. I talked with pretty nice girls and tried to ask them what they like on mens. Then I took the money and tried it on them. One slut just looking through me and said that this shits she heard once, so I did that I dont know what it is.) Then I met two nice chicks.The first one, Katya from Moravia, fucked with me in the underground garage. A second Katya showed me fantastic tits on the street. Katie admits that she likes to drink, so I taked her to a cafe and I tried it there. Enjoy. TOMY
Zdar lidi na nejaký Äas jsem se uklidil, ale teÄ jsem zpÄ›t, abych pro Vás natoÄil dalšà naložený videa. Vytáhnul jsem kameru, vybral nÄ›jaký penÃze a vyrazil jsem do centra Prahy k NárodnÃmu divadlu. Pokecal jsem s hezkejma holkama a zkouÅ¡el jsem z nich vytáhnout co je zaujme na prvnà pohled na chlapech. Pak jsem vytáhl prachy a zkouÅ¡el to na nÄ›. Jedna sleÄÃnka mÄ› hned prokoukla a že tyhle kecy už nÄ›kde slyÅ¡ela, tak jsem dÄ›lal, že nevÃm o co jde.) PodaÅ™ilo se mi vychytat dvÄ› naložený buchtiÄky Káťu z Moravy, kterou jsem zlákal penÄ›zma do podzemnÃch garážÃ. A druhou Káťu, která mi ukazala parádnà kozy na ulici. Káťa pÅ™iznala, že se ráda napije, takže ji zaved do kavárny a tam ji nalejval a ukecával. PodaÅ™ilo se mi pro Vás natoÄit naÅ¡lapaný video. DobÅ™e se bavte. TOMY